Κρουστικά κύματα

Κρουστικά κύματα

Αρχικά η θεραπεία κρουστικών κυμάτων χρησιμοποιεί μια εξειδικευμένη συσκευή για την παροχή ακουστικής ενέργειας μέσω του δέρματος στο τραυματισμένο μέρος του σώματος. Κρουστικά κύματα φυσιοθεραπεία

Τα κρουστικά κύματα είναι για παράδειγμα μηχανικά και όχι ηλεκτρικά. Είναι ακουστικά, χαμηλής ενέργειας ηχητικά κύματα, τα οποία αυξάνουν τη ροή του αίματος στην τραυματισμένη περιοχή.

Τι κάνει η θεραπεία κρουστικών κυμάτων;

Αρχικά η θεραπεία κρουστικών κυμάτων είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος. Μπορεί για παράδειγμα να ανακουφίσει τον πόνο και να προωθήσει την επούλωση τραυματισμένων τενόντων, συνδέσμων και άλλων μαλακών ιστών. Αυτό το επιτυγχάνει απελευθερώνοντας αυξητικούς παράγοντες στον τραυματισμένο ιστό.

Λειτουργεί πραγματικά η θεραπεία κρουστικών κυμάτων;

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λειτουργήσει η θεραπεία κρουστικών κυμάτων;

Αυτή η θεραπεία βοηθά όλους; Ναί. Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των ασθενών που χρησιμοποιούν αυτή τη θεραπεία έχουν απολαύσει αποτελέσματα. Σε κλινικές μελέτες, περίπου το 91% των ασθενών ανέφεραν επιτυχή αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του χρόνιου πόνου, της αύξησης της κινητικότητας και άλλων βελτιώσεων στην υγεία.

Γενικά απευθύνονται σε διάφορες παθολογικές καταστάσεις που αφορούν το ανθρώπινο σώμα.

Η θεραπεία χρησιμοποιεί μια εξειδικευμένη συσκευή για την παροχή ακουστικής ενέργειας.

Τα κρουστικά κύματα είναι μηχανικά και όχι ηλεκτρικά. Είναι ακουστικά, χαμηλής ενέργειας ηχητικά κύματα, τα οποία αυξάνουν τη ροή του αίματος στην περιοχή.

Άλλες Παθήσεις

Παθήσεις που αφορούν κυρίως το μυοσκελετικό σύστημα όλο του σώματος όπως για παράδειγμα είναι οι μύες του αυχένα, της σπονδυλικής στήλης, των αρθρώσεων και τα λοιπά.

Επίσης λίπος διάλυση του τοπικού πάχους σε διάφορα σημεία του σώματος.

Επίσης κρουστικά κύματα προκαλούν επί του συγκεκριμένου οργάνου που μας ενδιαφέρει αύξηση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης, κάνει μαλάξεις και χαλαρώνει μέσω της χαμηλή συχνότητας που παρέχουν το μέγιστο αποτέλεσμα. Απευθύνεται για παράδειγμα σε προβλήματα της μέσης, των μυών δηλαδή που προκαλούν σπασμό και πόνο στην σπονδυλική στήλη καθώς και σε πάρα πολλά αλλά ανατομικά σημεία του σώματος.

Στο συγκεκριμένο μηχάνημα που διαθέτουμε υπάρχουν όλα τα ανάλογα προγράμματα που αφορούν τα συστήματα αυτά όπως φαίνονται και στις παρακάτω φωτογραφίες.

 

"</p

Μασάζ θεραπεία μυοχάλαση χαλάρωση

 

Λιποδιάλυση τοπικού πάχους

 

 

 

 

 

 

 

Λιποδιάλυση τοπικού πάχους

 

Δείτε επίσης

Κρουστικά κύματα

Στυτική δυσλειτουργία 

Θεραπεία της Προστατίτιδας 

Πρόωρη εκσπερμάτιση

Κάμψεις πέους 

Κρουστικά κύματα φυσιοθεραπεία

Ραντεβού στα Ιατρεία μας

    Ώρες που επιθυμείτε να σας τηλεφωνήσουμε