Φίμωση πέους περιτομή με Laser

Φίμωση πέους περιτομή με Laser

Μία από τις συχνότερες αιτίες εμφάνισης της φίμωσης είναι η χρόνια φλεγμονή του πέους η οποία και οφείλεται σε διάφορα αίτια. Κατά την πάθηση αυτή δεν είναι εύκολο ο ασθενής να κατεβάσει το δέρμα έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η βάλανος.

Αυτή η πάθηση δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στις.σεξουαλικές του συνευρέσεις. Έτσι λοιπόν πρέπει να επισκεφθεί το συντομότερο τον γιατρό του και να έπαυλις ΕΙ το πρόβλημα.

Η θεραπεία πλέον είναι εύκολη και σύντομη όταν υπάρχει , Φίμωση πέους περιτομή με Laser , και δεν θα πρέπει να απομακρύνει τον ασθενή αλλά να τον φέρνει πιο κοντά στην παρέμβαση. Έτσι το αποτέλεσμα θα ανακουφίσει άμεσα τον ασθενή και θα μπορέσει να είναι λειτουργικός και ευχαριστημένος.

Αίτια αποκατάστασης

 

Αποκατάσταση και ενήλικες

Με απλά λόγια η οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση εκτός της περιτομής χειροτερεύει την κατάσταση του δέρματος.

 • Η αφαίρεση της ακροποσθίας, αποτελεί τον ενδεδειγμένο τρόπο. Ο άντρας προσέρχεται στην κλινική και υπό τοπική αναισθησία υποβάλλεται στην άμεση θεραπεία της.

Με την χρήση laser ο χρόνος παραμονής στην κλινική είναι ελάχιστος, η διαδικασία  ανώδυνη και αναίμακτη. Ο άντρας φεύγει και συνεχίζει άμεσα τις δραστηριότητές του. 

LASER C-LAS τελευταίας τεχνολογίας με οπτική ίνα

Φίμωση και περιτομή με Laser
LASER C-LAS τελευταίας τεχνολογίας με οπτική ίνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Μερική περιτομή

Η μερική περιτομή είναι μια διαδικασία κατά την οποία η ακροποσθία αφαιρείται χειρουργικά.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ πλήρους και μερικής περιτομής;

Η μερική περιτομή μπορεί να γίνει αντί της πλήρους περιτομής για διάφορους λόγους.

Κλείστε ένα ραντεβού

  Ώρες που επιθυμείτε να σας τηλεφωνήσουμε

  Τί είναι η φίμωση πέους

  Ο Dr.Πέτρος Θάνος είναι Χειρουργός Ουρολόγος και Ανδρολόγος με πολυετή εμπειρία. Ως Χειρουργός Ουρολόγος αντιμετωπίζει καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις που αφορούν όλο το πεδίο της Ουρολογίας – Ανδρολογίας. Συνδυάζει τόσο την σύγχρονη χειρουργική πράξη όσο και την μη-παρεμβατική προσέγγιση.

  Στους άνδρες αντιμετωπίζει παθήσεις: προστάτη αδένα (φλεγμονές, προστατίτιδα, υπερπλασία, κακοήθεια), βραχύ χαλινό με χρήση Laser και όρχεων ( φλεγμονές, κακοήθειες).

  Στον τομέα της Ανδρολογίας αντιμετωπίζει περιστατικά υπογονιμότητας και σεξουαλικών δυσλειτουργιών (στυτική δυσλειτουργία).