Φωτογραφίες Radio TV Ουρολόγου

Φωτογραφίες Radio TV Ουρολόγου

Το Ιατρείο μας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, Ερμού 36 στο Κέντρο

Εδώ και αρκετά χρόνια διατηρώ το πρώτο μου ιατρείο στην Θεσσαλονίκη.

Ιατρείο Θεσσαλονίκης : 

Τηλ. 231 027 8229

 

Το Ιατρείο μας στην πόλη του Κιλκίς, 21ης Ιουνίου 97 στο Κέντρο

Στις αρχές του 2023 πήρα την απόφαση να ανοίξω το δεύτερο ιατρείο μου στο Κιλκίς, κοντά στους ασθενείς και ανθρώπους που εκτιμώ και γνωρίζω όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίοι μέχρι τώρα με επισκέπτονταν στη Θεσσαλονίκη. Με αυτό τον τρόπο, οι ασθενείς μου, που πολλές φορες είναι και επιβαρυμένοι, μπορούν να μειώσουν τον χρόνο που χρειάζονται για να επισκεπτούν τον ουρολόγο στην περιοχή τους.

Ιατρείο Κιλκίς : Τηλ. 697 667 3977

   huot.surgeons@gmail.com

 

Ιατρείο Κιλκίς, 21ης Ιουνίου 79, Κέντρο
Ουρολογικά & Ανδρολογικά θέματα Radio – TV

Ο Δρ. Πέτρος Θάνος είναι Χειρουργός Ουρολόγος και Ανδρολόγος που εξειδικεύεται στη διάγνωση και αντιμετώπιση του ουροποιητικού και αναπαραγωγικού συστήματος. Ως Ουρολόγος έχει εκπαιδευτεί να αντιμετωπίζει κακοήθεις, καλοήθεις και λοιπές καταστάσεις που αφορούν τους νεφρούς, ουρητήρες, ουροδόχο κύστη, ουρήθρα, όρχεις, πέος και προστάτη αδένα στους άνδρες. Ανδρολογικά αντιμετωπίζει περιστατικά ανδρικής υπογονιμότητας και σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Ο Δρ. Πέτρος Θάνος συνδυάζει τόσο την σύγχρονη χειρουργική πράξη όσο και την μη-παρεμβατική προσέγγιση.

Λόγω του μεγάλου αριθμού τηλεοπτικών αλλά και ραδιοφωνικών εκπομπών σε διάφορους σταθμούς και κανάλια, παλαιότερες και νεότερες εκπομπές, είναι αδύνατη η προβολή τους στο site αυτό.

Παρά ταύτα μπορείτε να ανατρέξετε στο διαδύκτιο καθώς και στο YouTube.

Small photo album