Ανδρολογικές παθήσεις

Ανδρολογικές παθήσεις

Η Ουρολογία  επεκτείνεται και στο γεννητικό σύστημα του άνδρα και ονομάζεται Ανδρολογία. Ουρολόγος ο οποίος μπορεί να έχει εξειδίκευση και στην ανδρολογία. Ο κύριος Θάνος εκτός των άλλων στο ιατρείο του που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη Ως ουρολόγος, χειρούργος ουρολόγος αλλά και ως ανδρολόγος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ασχολείται Με τις παθήσεις αυτές.

Η Ανδρολογία ασχολείται με παθήσεις όπως είναι η στυτική δυσλειτουργία , Παθήσεις δηλαδή που αφορούν την στύση  στον άντρα , την πρόωρη εκσπερμάτιση , Επίσης την ανδρική υπογονιμότητα Ως ανδρολόγος Θεσσαλονίκης η οποία ανδρική υπογονιμότητα αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα Ανδρολογικό που αφορά τα ζευγάρια, και επίσης ως ουρολόγος αλλά και χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος Ασχολείται με τις παθήσεις του πέους όπως είναι η φίμωση την οποία ο κύριος Θάνος κατάβαση την αποκαθιστά με την χρήση laser δηλαδή κάνει περιτομή με λέιζερ laser και τις παθήσεις των όρχεων.

Σε κάποιες από τις ανωτέρω η αντιμετώπιση μπορεί να είναι συντηρική  Δηλαδή χωρίς κάποιου τύπου χειρουργική επέμβαση, πχ η φίμωση του πέους Αυτό που λέμε περιτομή και ο βραχύς χαλινός Όπου μπορεί να γίνει με την αποκατάσταση λέιζερ, δηλαδή η αποκατάσταση του βραχέως χαλινού στον χώρο του ιατρείου του χειρουργού ουρολόγου και ανδρολόγου στην Θεσσαλονίκη κύριου Πέτρου Θάνου.

Για περισσότερες πληροφορίες σε θέματα που αφορούν την χειρουργική ουρολογία Την συντηρητική ουρολογία δηλαδή χωρίς κάποια φαρμακευτική αγωγή ή την ανδρολογία μπορείτε να επισκεφθείτε τα παρακάτω links