Ουρολόγος

Ουρολόγος

Ο κος Πέτρος Θάνος είναι ουρολόγος στην Θεσσαλονίκη. Πολλές παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος απαιτούν χειρουργική παρέμβαση την οποία αναλαμβάνει ο Δρ Πέτρος Θάνος και ως χειρουργός ουρολόγος Με την έμπειρη ομάδα και την καθοδήγηση του ουρολόγου , ο ασθενής μπορεί να επικεντρωθεί στην βελτίωση της υγείας του.

Το ουροποιογεννητικό σύστημα του ανθρώπου αποτελείται από τους νεφρούς, τους ουρητήρες , την ουροδόχο κύστη τον προστάτη αδένα την ουρήθρα , το πέος και τους όρχεις. Ο Ουρολόγος Πέτρος Θάνος Θεσσαλονίκη είναι εκείνος που ασχολείται με τις παθήσεις που αφορούν το σύστημα αυτό.

Πολλές παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος απαιτούν χειρουργική παρέμβαση την οποία αναλαμβάνει ο Δρ Πέτρος Θάνος με την έμπειρη ομάδα του αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Με την καθοδήγηση του ιατρού, ο ασθενής μπορεί να επικεντρωθεί στην βελτίωση της υγείας του.

Περισσότερα

Στην Χειρουργική αντιμετώπιση των ουρολογικών καρκίνων ο ουρολόγος ογκολόγος  είναι ιατρός με ειδική εκπαίδευση στη διάγνωση και θεραπεία των καρκίνων του ουροποιητικού συστήματος του άνδρα και της γυναίκας και των ανδρικών αναπαραγωγικών οργάνων. Στην Χειρουργική Ογκολογία περιλαμβάνονται όργανα όπως είναι η ουροδόχος κύστη, τα νεφρά, ο προστάτης, το πέος και οι όρχεις.

Περισσότερα

Ο ουρολόγος είναι ο ιατρός που ασχολείται με την σωστή λειτουργία του ουροποιογεννητικού συστήματος και αντιμετωπίζει τις παθήσεις του. 

Περισσότερα

Η Ουρολογία  επεκτείνεται και στο γεννητικό σύστημα του άνδρα και ονομάζεται Ανδρολογία. Ουρολόγος ο οποίος μπορεί να έχει εξειδίκευση και στην ανδρολογία. Ο κύριος Θάνος εκτός των άλλων στο ιατρείο του που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη Ως ουρολόγος, χειρούργος ουρολόγος αλλά και ως ανδρολόγος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ασχολείται Με τις παθήσεις αυτές.

Περισσότερα

 

Κλείστε ραντεβού 

    Ώρες που επιθυμείτε να σας τηλεφωνήσουμε