Βραχύς χαλινός και αποκατάσταση με Laser

Ο χαλινός είναι ένας σύνδεσμος, γέφυρα δέρματος, που «ενώνει» τη βάλανο με το δέρμα της ακροποσθίας, το δέρμα εκείνο που καλύπτει τη βάλανο. Ονομάζεται βραχύς χαλινός λόγω του μικρού μήκους που έχει «κοντό πετσάκι» και έχει σαν αποτέλεσμα να εμποδίζει την αποκάλυψη της βαλάνου κατά τη στύση ή σε περίπτωση που η βάλανος αποκαλύπτεται να κάνει μία ήπια κάμψη λόγω έλξης συνεπεία του βραχέως χαλινού ή και να δημιουργεί διάφορες πτυχώσεις του δέρματος.

Ο βραχύς χαλινός προκαλεί αυξημένη τάση στη βάλανο και το δέρμα

Κατά την επαφή ή τον αυνανισμό και λόγω του βραχέως χαλινού, ασκείται μεγάλη τάση στο σημείο αυτό οπότε και προκαλούνται φλεγμονές της ακροποσθίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του δέρματος με το οποίο συμφύεται ο χαλινός,που είναι η ακροποσθία, δηλαδή η άκρη του δέρματος συνήθως περιμετρικά με τη δημιουργία δακτυλίου.Επίσης μπορεί να παρατηρηθεί μεγαλύτερο άνοιγμα του έξω στομίου της ουρήθρας λόγω του τραβήγματος «σκισίματος» που προκαλείται από τον βραχύ χαλινό.

Πολλές φορές αυτή η τάση που ασκείται από το βραχύ χαλινό δε γίνεται αντιληπτή

Ο άνδρας όπως είναι γνωστό, δίνει μεγάλη έμφαση στην εύρυθμη σεξουαλική του λειτουργία, η οποία αντανακλά την ψυχική αλλά και τη σωματική του υγεία. Έτσι,λοιπόν, μία ανατομική βλάβη, όπως είναι ο βραχύς χαλινός, θα μπορούσε να επηρεάσει και τη σεξουαλική του ζωή. Ένα από τα πιο συχνά αίτια που σε βάθος χρόνου μπορεί να προκαλέσει φίμωση είναι ο βραχύς χαλινός. Είναι λάθος να δίδονται συνεχώς αλοιφές σε ερεθισμούς της βαλάνου και επί μακρόν , θα πρέπει να αναζητηθεί το αίτιο που προκαλεί την κατάσταση αυτή , ένα από τα οποία αποτελεί και ο βραχύς χαλινός.  

Η αποκατάσταση του βραχέως χαλινού γίνεται στην κλινική ή ιατρείο στον χώρο του με τοπική αναισθησία Η διαδικασία είναι τελείως ανώδυνη, αναίμακτη με άριστο αποτέλεσμα και άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων  ενώ ο άντρας συνεχίζει άμεσα τις δραστηριότητές του.

– Διάρκεια αποκατάστασης πέντε 5 λεπτά.

Τον Dr. Πέτρο Θάνο μπορείτε να τον επισκεφτείτε πλέον και στην Αθήνα. Τα παρακάτω στοιχεία θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε εύκολα και γρήγορα να επικοινωνήσετε και να κλείσετε το ραντεβού σας με τον ιατρό.

  • Ιατρείο Αθήνας – Τηλ.επικοινωνίας για ραντεβού: 6976673977
  • Ιατρείο Θεσσαλονίκης – Τηλ.επικοινωνίας για ραντεβού 2310278229
  • Τηλεφωνείτε καθημερινά 9:00 με 21:00

Δείτε επίσης Σύντομο Βιογραφικό & Υπηρεσίες

Official website https://drthanos.com/

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

A WordPress.com Website.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: