Φίμωση πέους

Φίμωση πέους

Φίμωση πέους Ο άνδρας όπως είναι γνωστό, δίνει μεγάλη έμφαση στην εύρυθμη σεξουαλική του λειτουργία, η οποία αντανακλά την ψυχική αλλά και τη σωματική του υγεία.

Το σεξουαλικό πρόβλημα γίνεται αισθητό και βιώνεται κυρίως σωματικά.

Μία από τις συχνότερες αιτίες εμφάνισης της φίμωσης είναι η χρόνια φλεγμονή της περιοχής που οφείλεται σε διάφορα αίτια.

Όταν υπάρχει φίμωση πέους η αποκατάσταση είναι μόνο η ιατρική επεμβατική πράξη της περιτομής

Όταν υπάρχει φίμωση πέους η αποκατάσταση είναι μόνο η ιατρική επεμβατική πράξη της περιτομής.

Δεν υπάρχει λύση της φίμωσης με φυσική αντιμετώπιση.

Με απλά λόγια η οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση εκτός της περιτομής χειροτερεύει την κατάσταση του δέρματος.

φίμωση σε ενήλικες

Είναι δύσκολη η διάγνωση κατά πόσο ένα παιδί έχει φίμωση ή όχι. Ο παιδοχειρουργός ή ο παιδίατρος είναι εκείνος ο οποίος θα βάλει ουσιαστικά την διάγνωση και θα δώσει τις οδηγίες.

Όσον αφορά την φίμωση σε ενήλικες αυτό έχει να κάνει με το δικό μας πεδίο και φυσικά η διάγνωση αλλά και η αντιμετώπιση αφορά την δική μας ειδικότητα.

Συμτώματα

πόνος στη φάση της στύσης

θέματα καθαριότητας και αισθητικής

λόγοι θρησκευτικοί

περαιτέρω επιπλοκές

παραφίμωση

καρκινώματα του πέους κ.α.

Φίμωση και περιτομή με Laser
LASER C-LAS τελευταίας τεχνολογίας με οπτική ίνα

 

 

Στην εικόνα σας παρουσιάζουμε την συσκευή Laser C-LAS του Γερμανικού οίκου A.R.C τελευταίας τεχνολογίας με οπτική ίνα. Ουσιαστικά στην άκρη του βραχίονα της συσκευής καταλήγει ένα "στυλό" ακριβώς όπως γράφουμε σε μία δική μας σελίδα ένα κείμενο.

 

 

 

Δηλαδή μία τομή με την οπτική ίνα αυτού του Laser έχει απόλυτη ακρίβεια διότι "κόβει" σταδιακά σε επίπεδο χιλιοστού. Επίσης συγχρόνως η οπτική ίνα κάνει και αιμόσταση.

Η αποθεραπεία είναι συντομότερη από άλλες μεθόδους, ενώ το αποτέλεσμα είναι άριστο.

Μία ανώδυνη διαδικασία και αναίμακτη.

 

 

Η αισθητική περιτομή - cosmetic circumcision

Κατά την κοσμητική περιτομή απαιτείται με την. χρήση laser η αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος που καλύπτει την βάλανο, και στις περιπτώσεις εκείνες που ο άνδρας δεν επιθυμεί τις πτυχώσεις αυτές του δέρματος που προκαλούν την αντιαισθητική αυτή διχρωμία. Φυσικά και σε αυτήν την περίπτωση αποκαλύπτεται η βάλανος. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Τί είναι η παραφίμωση

Η παραφίμωση αποτελεί μία αρκετά σοβαρή επιπλοκή της φίμωσης. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και συνήθως στη φάση της στύσης, να ολισθήσει με βίαιο τρόπο η φιμωτική, στενωμένη ακροποσθία προς τη βάση της βαλάνου, στο επίπεδο της βαλανοποσθικής αύλακας κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την περίσφυξη και στραγγαλισμό του πέους. Ως αποτέλεσμα της παραφίμωσης αποτελεί η αδυναμία της φλεβικής αποχέτευσης της βαλάνου με σοβαρή επιπλοκή την ισχαιμία και τη νέκρωση.

Περιτομή και κονδυλώματα

Η περιτομή μειώνει τις πιθανότητες ανάπτυξης των κονδυλωμάτων , του ιού human papilloma virus (HPV) ,μειώνει επίσης και την πιθανότητα μετάδοσης στους ερωτικούς συντρόφους όπως διαπίστωσαν σε μία μελέτη τους οι Nielson CM, Schiaffino MK, Dunne EF, Salemi JL, Giuliano AR. (Oregon Health and Science University, Portland, USA).

Αποκατάσταση - Περιτομή

Η περιτομή αποτελεί τον ενδεδειγμένο τρόπο αποκατάστασης της φίμωσης. Υπάρχουν δύο τρόποι αποκατάστασης, ο ένας αφορά την κλασική χειρουργική μέθοδο και ο δεύτερος με την χρήση Laser.

Ο χρόνος παραμονής στην κλινική είναι ελάχιστος ,η διαδικασία  ανώδυνη και αναίμακτη.Ο άντρας φεύγει και συνεχίζει άμεσα τις δραστηριότητές του. Διάρκεια αποκατάστασης 15 λεπτά.

 

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.