Ουρολογία Φωτογραφικό Αρχείο

Ουρολογία Φωτογραφικό Αρχείο

Ουρολογία Φωτογραφικό Αρχείο .Το φωτογραφικό μας αρχείο αποτελείται από παθήσεις της Ουρολογικής χειρουργικής πράξης.

Μέσω αυτού ο αναγνώστης μπορεί να διακρίνει παθήσεις που ενδεχομένως τον αφορούν μέσω κάποιων απλών φωτογραφιών.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να κατανοήσει την ιατρική σκέψη και προσέγγιση της αποκατάστασης του προβλήματος που πιθανώς να συμπεριλαμβάνεται στο φωτογραφικό αυτό υλικό.

Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τον προσωπικό σας γιατρό καθώς επίσης και την κατάσταση στην οποία είστε η ήσασταν.

Σκοπός λοιπόν του υλικού αυτού είναι να παρουσιαστεί μία σφαιρική εικόνα του περί τίνος πρόκειται όταν κάνουμε αναφορά στις διάφορες παθήσεις που αφορούν το χώρο της Οορολογίας πριν και μετά την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο Dr.Πέτρος Θάνος είναι Χειρουργός Ουρολόγος και Ανδρολόγος με πολυετή εμπειρία. Ως Χειρουργός Ουρολόγος αντιμετωπίζει καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις που αφορούν όλο το πεδίο της Ουρολογίας – Ανδρολογίας. Συνδυάζει τόσο την σύγχρονη χειρουργική πράξη όσο και την μη-παρεμβατική προσέγγιση.

Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει ουρολογικά περιστατικά σε άνδρες και γυναίκες: καλοήθειες και κακοήθειες στους νεφρούς, λιθιάσεις στους ουρητήρες, ουρολοιμώξεις, ακράτεια και κακοήθειες στην ουροδόχο κύστη.

Στους άνδρες αντιμετωπίζει παθήσεις: προστάτη αδένα (φλεγμονές, προστατίτιδα, υπερπλασία, κακοήθεια), πέους (φίμωση και βραχύς χαλινός με χρήση Laser), όρχεων ( φλεγμονές, κακοήθειες).

Στον τομέα της Ανδρολογίας αντιμετωπίζει περιστατικά υπογονιμότητας και σεξουαλικών δυσλειτουργιών (στυτική δυσλειτουργία).

Ουρολογικές Παθήσεις

Διατροφή πέτρες στα νεφρά

Μπορώ να βοηθήσω στην πρόληψη των λίθων στα νεφρά αλλάζοντας αυτό που τρώω ή πίνω;

Το να πίνετε αρκετά υγρά, Διατροφή πέτρες στα νεφρά ,κυρίως νερό, είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε τις πέτρες στα νεφρά. Εκτός εάν έχετε νεφρική ανεπάρκεια , πολλοί επαγγελματίες υγείας συνιστούν να πίνετε έξι έως οκτώ ποτήρια την ημέρα. Μιλήστε με έναν επαγγελματία υγείας , Διατροφή πέτρες στα νεφρά , σχετικά με το πόσα υγρά πρέπει να πίνετε . Μελέτες έχουν δείξει ότι η δίαιτα Διαιτητικές Προσεγγίσεις για τη Διακοπή της Υπέρτασης (DASH) μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης λίθων στα νεφρά. Μελέτες έχουν δείξει ότι το υπερβολικό βάρος αυξάνει τον κίνδυνο για πέτρες στα νεφρά. Ένας διαιτολόγος μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε γεύματα για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.