Βελτίωση της στυτικής λειτουργίας

Βελτίωση της στυτικής λειτουργίας

Εφόσον αισθάνεστε πως οι σεξουαλικές σας επιδόσεις καθώς και η ερωτική σας διάθεση (Libido) είναι σε "πτώση" τότε υπάρχουν κάποιες λύσεις με φυσικό τρόπο οι οποίες και θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Τα καλά,λοιπόν,νέα μας ενημερώνουν πως μπορούμε με κάποιες απλές αλλαγές στην ζωή μας να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τα επίπεδα της τεστοστερόνης καθώς επίσης και τις σεξουαλικές μας επιδόσεις.

Πρέπει,λοιπόν,να ξέρουμε τί τρώμε αλλά και τί δεν τρώμε,να ασκούμαστε και να ξεκουραζόμαστε καθώς επίσης. Θα πρέπει να γίνουν και κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την σωματική παραγωγή της αντρικής ορμόνης,της τεστοστερόνης.

Επιγραμματικά προσπαθήστε να τηρήσετε τα παρακάτω όπως είναι :

Η σωστή διατροφή, η ξεκούραση και ο ύπνος, η γυμναστική, η απώλεια βάρους και η υγιεινή ζωή(αποφυγή καπνίσματος,αλκοόλ κλπ)

1. Οι ασκήσεις Aerobic μπορεί να βελτιώσουν

 •    Σεξουαλική λειτουργία
 •    Σεξουαλική διάθεση
 •   Ποιότητα της ικανοποίησης, του οργασμού

2. Οι ασκήσεις Yoga

 • Βελτιώνουν την αντοχή
 •  Τονώνει τους μυς
 • Βελτιώνει την ευελιξία
 • Μειώνει το στρες
 • Αυξάνει τη ροή του αίματος
 • Τονώνει το ενδοκρινικό σύστημα

3. Push-ups και Sit-ups

4.  Ασκήσεις Kegel  https://www.youtube.com/watch?v=E_KvDuxdoRE#action=share

5.  Η Κολύμβηση για 30 λεπτά 3 φορές την εβδομάδα

 • Αυξάνει τον μυικό τόνο
 • Ενδυναμώνει τους μυς του κορμού, της μέσης και του πυελικού εδάφους
 • Βοηθάει στην απώλεια βάρους
 • Βελτίωση της εμφάνισης της φυσικής κατάστασης καθώς και της διάθεσης

Extra tips

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και ελαφρώς χώρια.Τοποθετήστε τα πόδια σας να ακουμπούν στο πάτωμα. Βάλτε τα χέρια στο πλάι. Εισπνεύστε , σφίγγοντας τους κοιλιακούς και τους γλουτούς σας. Σηκώστε τη λεκάνη μέχρι την πλάτη σας σε ευθεία και κάντε σαν "αψίδα" την πλάτη σας. Κρατήστε τη θέση για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Εκπνεύστε καθώς χαμηλώνετε το σώμα σας. Επαναλάβετε

Διατροφή

1. Η λήψη άφθονων φρούτων και λαχανικών

Το πέος διογκώνεται και σκληραίνει διότι από τη στιγμή που προκαλείται ο σεξουαλικός ερεθισμός τα αγγεία του πέους "γεμίζουν" με αίμα ανάλογης πίεσης. Έτσι, λοιπόν, οποιαδήποτε κατάσταση αποτρέπει μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τη δυναμική της στύσης. Ένα υγιές, λοιπόν, καρδιαγγειακό σύστημα παίζει σημαντικό ρόλο στη ροή του αίματος όσον αφορά το πέος και τη λειτουργία του. Με την κατανάλωση επαρκούς ποσότητας φρούτων και λαχανικών μειώνεται η συγκέντρωση της χοληστερόλης στο αίμα και αυξάνεται η ροή. Αυτό συμβαίνει επειδή τα φρούτα και τα λαχανικά εμπεριέχουν μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών και το αποτέλεσμα είναι η βελτίωση της στυτικής λειτουργίας.

2. Το πράσινο τσάι

Το τσάι βοηθά σημαντικά στην ισχυρότερη στύση, επειδή είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες και κατά αυτόν τον τρόπο βοηθά στη διατήρηση της καλύτερης υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος. Εκτός από την τακτική λήψη υγρών, η κατανάλωση πράσινου και μαύρου τσαγιού, θα βελτιώσει την ποιότητα της ροής του αίματος σας στο πέος και το αποτέλεσμα θα είναι η σκληρότερη στύση.

3. Μειώστε την πρόσληψη τροφής

Πολλοί άντρες που θέλουν να βελτιώσουν τη στύση τους θα πρέπει να χάσουν βάρος εφόσον φυσικά υπάρχουν περιττά κιλά, προκειμένου να επιτύχουν την επιθυμία τους για καλύτερη στύση. Η τεστοστερόνη είναι  η υπεύθυνη ορμόνη στα θέματα της αντρικής σεξουαλικότητας. Η παραγωγή της όμως εξαρτάται και από την ύπαρξη καθώς και την περιεκτικότητα του λίπους στο σώμα. Έτσι ,λοιπόν , θα πρέπει να ελαττωθεί το σωματικό λίπος και κυρίως από τις περιοχές που συσσωρεύεται.

4. Επιλογή τροφών

Αποφυγή των τηγανιτών τροφών και αύξηση στις σαλάτες που περιέχουν ξύδι και λάδι. Φάτε κοτόπουλο χωρίς την "πέτσα" και αποφύγετε τα αλκοολούχα ποτά μετά το γεύμα σας.

5. Μπαχαρικά και τροφές

Δοκιμάστε διάφορα μπαχαρικά στο φαγητό σας και ξεχωρίστε εκείνα που σας «βοηθούν» περισσότερο. Οι πικάντικες τροφές με κάποια μπαχαρικά αυξάνουν την αιματική ροή και κατ´ επέκταση τις σεξουαλικές επιδόσεις. Μπορείτε να δοκιμάσετε το μείγμα Cajun το οποίο περιέχει πάπρικα, κρεμμύδι, σκόρδο, πιπέρι, θυμάρι, κόλιανδρο και είναι ιδανικό για κόκκινο κρέας που συνοδεύεται με ρύζι. Επίσης το τζίντζερ, το cayenne και το μαύρο πιπέρι κ.α είναι μερικά από εκείνα που βοηθούν και βελτιώνουν τον ανδρισμό σας.

Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον ιατρό σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Ιατρείο Θεσσαλονίκης – Τηλ. 2310278229
 • Ιατρείο Αθήνας – Τηλ. 6976673977

 

            https://www.instagram.com/petros_thanos/   0