Πρόωρη εκσπερμάτιση, λύσεις υπάρχουν

Πρόωρη εκσπερμάτιση, λύσεις υπάρχουν

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα κοινό πρόβλημα το οποίο και αντιμετωπίζουν πολλοί άντρες.

Μία από τις αιτίες που προκαλούν την πρόωρη εκσπερμάτιση είναι η υπερευαισθησία που υπάρχει στο πέος κυρίως στην περιοχή της βαλάνου και της ακροποσθίας.

Όταν ο άντρας υποστεί την περιτομή τότε πολλές από τις νευρικές απολήξεις αφαιρούνται με την αφαίρεση της ακροποσθίας. Υπάρχουν επίσης αρκετές μελέτες που υποστηρίζουν πως η αφαίρεση του βραχέως χαλινού, το "κοντό πετσάκι" βοηθά σε ένα μεγάλο ποσοστό https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/20074312/

Επίσης το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας θα πρέπει να θεραπεύεται διότι υπάρχουν επίσης πολλές μελέτες που σχετίζουν την πρόωρη εκσπερμάτιση με το πρόβλημα της στύσης.

Το γεγονός αυτό μειώνει την ευαισθησία γι' αυτό και θα μπορούσε να αποτελεί μια λύση για εκείνους τους άνδρες που παρουσιάζουν αυξημένη ευαισθησία στην περιοχή. Παρόλα αυτά δεν αυξάνεται απαραίτητα και ο χρόνος που θα χρειαζόταν για να την εκσπερμάτιση.

Οι επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στο χρόνο εκσπερμάτισης ανάμεσα στους άντρες με περιτομή κι εκείνους που δεν έχουν υποβληθεί σε περιτομή.
Από τους 255 άνδρες που έλαβαν μέρος στη μελέτη το 20 τοις εκατό απάντησε ότι το επίπεδο της σεξουαλικής τους ικανοποίησης μειώθηκε μετά την περιτομή, σε σύγκριση με το 6 τοις εκατό που το επίπεδο αυξήθηκε ενώ το υπόλοιπο 74 τοις εκατό δεν ανέφερε κάποια ιδιαίτερη μεταβολή. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν κάποιες μελέτες που αναφέρουν τη σταδιακή βελτίωση ή και τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτισης μετά την περιτομή αλλά σε βάθος χρόνου.

Πάντως θα πρέπει να εξαντλούνται όλες οι άλλες μεθόδοι θεραπείας πριν καταφύγει κάποιος στην περιτομή.

Περιτομή και πρόωρη εκσπερμάτιση

Ο άντρας πρέπει να εξετάζεται μία φορά τον χρόνο

Προστατίτιδα κυστίτιδα και θεραπεία

Ουρολόγος Ανδρολόγος Θεσσαλονίκη

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ερωτήσεις που αφορούν τον προστάτη αδένα

Περιτομή και μέγεθος πέους

Κονδυλώματα και Laser αποκατάσταση

Η χρόνια προστατίτιδα είναι μία κατάσταση πολύ συχνή στον άντρα, θεραπεία υπάρχει

Όταν ο χαλινός είναι κοντός – Πότε και γιατί κόβεται ο χαλινός στον άντρα; Βραχύς χαλινός πέους και επέμβαση

Φίμωση πέους: Περιτομή πριν και μετά , συζήτηση