Γιατί αποφάσισα να ανοίξω ιατρείο στο Κιλκίς

Γιατί αποφάσισα να ανοίξω ιατρείο στο Κιλκίς

Εδώ και τουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια, στην ιατρική μου πορεία έρχομαι αντιμέτωπος με ένα ευρύ φάσμα σοβαρών χειρουργικών και κυρίως ογκολογικών περιστατικών.

Αρκετοί από αυτούς τους ασθενείς που με εμπιστεύτηκαν και με επισκέφτηκαν ήταν και είναι από την πόλη του Κιλκίς. Έτσι ,λοιπόν, είχα την τιμή να προσκληθώ πολλές φορές από τον Αντικαρκινικό Σύλλογο «Ο Άγιος Ευγένιος» για να μιλήσω σε σχετικά θέματα, κυρίως χειρουργικά και ογκολογικά, που αφορούσαν την ειδικότητα της ουρολογίας και να βοηθήσω με αυτόν το τρόπο στο πολύ σημαντικό έργο της πρόληψης.

Ο σύλλογος με τίμησε ιδιαιτέρως για την προσφορά μου, απονέμοντάς μου τιμητική πλακέτα σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε στο δημαρχείο της πόλης, με σύσσωμη την παρουσία των τοπικών αρχών.

Έκτοτε οι σχέσεις μου με τους ασθενείς από το Κιλκίς, κτίστηκαν και αναπτύχθηκαν σε θεμέλια γερά και σταθερά, βασισμένα σε εμπιστοσύνη και αμοιβαία εκτίμηση.

Στις αρχές του 2023 πήρα την απόφαση να ανοίξω το δεύτερο ιατρείο μου στο Κιλκίς, κοντά στους ασθενείς και ανθρώπους που εκτιμώ και γνωρίζω όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίοι μέχρι τώρα με επισκέπτονταν στη Θεσσαλονίκη. Με αυτό τον τρόπο, οι ασθενείς μου, που πολλές φορες είναι και επιβαρυμένοι, μπορούν να μειώσουν τον χρόνο που χρειάζονται για να επισκεπτούν τον ουρολόγο στην περιοχή τους.

Επικοινωνήστε και κλείστε ραντεβού για το ιατρείο της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς

 

 

Κλείστε ένα ραντεβού

    Ώρες που επιθυμείτε να σας τηλεφωνήσουμε