Ρομποτική κρουστικά κύματα

Ρομποτική κρουστικά κύματα

Γενικά τα τελευταία χρόνια η ειδικότητα της Ουρολογίας έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ σε όλους τους τομείς.

Έχει κάνει για παράδειγμα άλματα σε δύο ξεχωριστούς χώρους.

Ο ένας είναι και αφορά την Χειρουργική Ουρολογία κυρίως την Ρομποτική Ουρολογική Ογκολογία  άλλος αφορά την Ανδρολογία τα κρουστικά κύματα.

Στην Χειρουργική Ουρολογία αναπτύχθηκε το σύστημα da Vinci δηλαδή η Ρομποτική Χειρουργική .Επίσης η χρήση του μηχανήματος αυτού έχει εξαιρετικά αποτελέσματα κυρίως σε Ογκολογικά περιστατικά που αφορούν τον καρκίνο του προστάτη, τους νεφρούς και την ουροδόχο κύστη.

Επίσης η ρομποτική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε καλοήθεις παθήσεις της ουρολογίας όπως είναι η πυελοπλαστική , η μετεμφύτευση των ουρητήρων ακόμα και η αφαίρεση του προστάτη όταν αυτός είναι καλοήθης.

Γενικά τα αποτελέσματα της ρομποτικής χειρουργικής είναι εξαιρετικά και δεν έχουν καμία σχέση με την κλασική χειρουργική του παρελθόντος.

Στον χώρο της ανδρολογίας τα τελευταία χρόνια έχουν μπει τα ακουστικά κύματα ένα μηχάνημα το οποίο μπορεί να θεραπεύσει και θεραπεύει προβλήματα όπως είναι η στυτική δυσλειτουργία η προστατίτιδα και άλλα. Στα περιστατικά αυτά μέχρι πρότινος η αντιμετώπιση και η θεραπεία ήταν κατά κύριο λόγο φαρμακευτική ,ειδικότερα στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας.

Η Ιατρική γενικά εξελίσσεται με άλματα όπως και στον χώρο της Ουρολογίας αλλά και της Ανδρολογίας και ο ειδικός γιατρός πλέον έχει τη δυνατότητα να παρέχει όλα αυτά τα μέσα προς όφελος του ασθενή.

Θέματα Χειρουργικής Ρομποτικής Ογκολογίας αλλά και Κρουστικών κυμάτων στην στυτική δυσλειτουργία και προστατίτιδα

 

Ραντεβού στα Ιατρεία μας

    Ώρες που επιθυμείτε να σας τηλεφωνήσουμε

     

    Δείτε επίσης

    Κρουστικά κύματα

    Στυτική δυσλειτουργία 

    Θεραπεία της Προστατίτιδας 

    Πρόωρη εκσπερμάτιση

    Κάμψεις πέους 

    Κρουστικά κύματα φυσιοθεραπεία