Μικροσκόπιο κιρσοκήλη

Μικροσκόπιο κιρσοκήλη

Μικροσκόπιο κιρσοκήλη . Η χειρουργική επέμβαση αποκαθιστά την κιρσκοκήλη.

Μικροσκόπιο κιρσοκήλη .  Γενικά τα ποσοστά επιτυχίας θα μπορούσαν να είναι πολύ υψηλά. Αν και η κιρσοκήλη μπορεί να προκαλέσει μείωση του αριθμού, της κινητικότητας  και των σπερματοζωαρίων , μπορεί να είναι ιδοπαθείς καταστάσεις στο 25-50% των περιπτώσεων της ανδρικής υπογονιμότητας.

Γενικά το σπερμοδιάγραμμα και άλλες εξετάσεις, παρέχουν άμεσα τις ανάλογες  πληροφορίες όσον αφορά την γονιμότητα του άνδρα.

Κιρσοκήλη και υπογονιμότητα

Η κιρσοκήλη επιπροσθέτως χαρακτηρίζεται επίσης και από τη διάταση του φλεβικού πλέγματος των όρχεων. μπορεί να οφείλεται στην παλινδρόμηση του αίματος προς τους όρχεις

Είναι η πιο συχνά χειρουργικά διορθώσιμη αιτία της ανδρικής υπογονιμότητας.

Η συχνότητα της κιρσοκήλης μεταξύ των νεαρών ενηλίκων ανέρχεται στο 20%.

Η μικροσκοπική χειρουργική αποκατάσταση Μικροσκόπιο κιρσοκήλη μπορεί αρχικά και βελτιώνει στο σπέρμα από 60 έως και 80%.

Γενικά η πλειοψηφία των ανδρών με κιρσοκήλη είναι ασυμπτωματικοί.

Η επίδραση της κιρσοκήλης στη λειτουργία των όρχεων ίσως είναι ή όχι προοδευτική και έτσι παραμένει ένα ζήτημα υπό συζήτησει.

Αποκατάστααση της κιρσοκήλης

Ένα χειρουργικό μικροσκόπιο μεγεθύνει 6 έως 25 φορές το πεδίο, και έτσι ενισχύει την ικανότητα του χειρουργού στην απόλυτη χειρουργική ακρίβεια. Φυσικά το γεγονός αυτό αυξάνει την πιθανότητα της εγκυμοσύνης.

Τεστοστερόνη

Τα ανδρογόνα επιπροσθέτως είναι υπεύθυνα για την κανονική και αυξημένη libido στον φυσιολογικό άνδρα.

Η μετάβαση σε πιο αργή διέγερση μπορεί να είναι ανησυχητική, αλλά σημαίνει ότι η σεξουαλική διχόνοια της νεότητας μπορεί να εξελιχθεί σε νέα σεξουαλική αρμονία.

Ραντεβού στα Ιατρεία μας

    Ώρες που επιθυμείτε να σας τηλεφωνήσουμε

    Leave a reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.